Esittelyssä: Ida, kesätyöntekijä

Toimistokoira Myyn esittelyn jälkeen on hyvä jatkaa esittelykierrosta esittelemällä meidän tämän vuoden kesätyöntekijä, Ida.

Faktaa:

Nimi: Ida

Koulutus: Insinööri, Ympäristöteknologia (valmistuminen 2024)

Tehtävänimike: Kesätyöntekijä

Tehtävät: Varaston uudistuksen suunnittelu ja toteutus, tavaran vastaanotto, markkinointi ja osakokoonpanotyöt

 

Tyypillinen työpäiväni

Aamut alkavat yleensä aina samalla tavalla; Haen päivän lehdet postilaatikosta ja ajan pakettiauton ulos hallista, jonka jälkeen jatkan muita aamun tyypillisiä askareita. Aamukahvin jälkeen on päivän muiden töiden aika, jotka saattavat vaihdella melko paljon töiden kiireellisyyden mukaan, joten tässä pääpiirteittäin, mitä olen puuhaillut kesän aikana!

Minut palkattiin osaksi varaston uudistusprojektia varten ja yhtenä tehtävänä suunnittelin uudet hyllymerkinnät, sekä poistin vanhat merkinnät hyllyistä ja lisäsin uudet tilalle. Lisäksi inventoin poistettavat tuotteet ja muutenkin tarkistelin varastosaldojen paikkaansa pitävyyttä. Tämän lisäksi tein paljon muita annettuja tehtäviä.

Olen toiminut myös tavaran vastaanotossa ja saavuttanut varastoon saapuneita paketteja ja lavatavaraa. Vastuullani on ollut hoitaa Fintoksen sosiaalisen median tilejä, eli julkaisut kesän ajalta ovat pääasiassa minun käsialaani. Silloin tällöin olin myös apulaisena osakokoonpanossa ja tein esimerkiksi venttiilikokoonpanoja.

Minulla on ollut todella mielenkiintoinen kesä ja olen ehtinyt tehdä paljon kaikkea erilaista työssäni. Olen saanut paljon kokemusta ja oppinut paljon uutta. Kesä tuli ja meni aivan hujauksessa täällä työskennellessäni, aika kului nopeasti hyvässä porukassa ja monipuolisissa työtehtävissä.

Minua saattaa nähdä pyörimässä Fintoksella myös syksyn mittaan, sillä jatkan osa-aikaisena koulun ohella töitä.

Eli näkemisiin! 🙂

Lisää samasta aiheesta