Fintosin hankinta- ja maahantuontipalvelu helpottaa pneumatiikan ja hydrauliikan komponenttien sekä korkeapainehydrauliikan erikoistyökalujen hankintaa teollisuusyrityksissä. Käytämme hankintaan ja maahantuontiin kattavaa edustus- ja hankintaverkostoamme.

Välityspalvelumme sopii osien ja työkalujen hankitaan projektikohtaisesti tai laajemmin tuotannon tarpeiden mukaan. Sopimuksen mukaan voimme myös ylläpitää puskurivarastoja ja toteuttaa sopimuspakkaamista.

Hankinta, maahantuonti ja laajat lisäpalvelut

Tarvittaessa teollisuuden projektiin tai tuotantoon pneumatiikan ja hydrauliikan komponentteja tai korkeapainehydrauliikan erikoistyökaluja kannattaa tiedustella saatavuutta Fintosilta. Voimme hankkia tai maahantuoda tarvittavat tuotteet asiakkaan tarpeiden mukaan.

Saatuamme asiakkaalta tarjouskyselyn selvitämme vaihtoehdot ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen. Välityspalvelumme sopii yhtä lailla pneumatiikan ja hydrauliikan komponenttien projektikohtaisiin ostoihin kuin vuosivolyymien hankintaan.

Tarjoamme myös tuotteiden välivarastointia: Hankimme ja välivarastoimme esimerkiksi vuosimäärät sovitusti, ja asiakas kotiuttaa tuotteet haluamissaan erissä. Välivarastoinnin lisäksi huolehdimme tarvittaessa tuotteiden merkinnästä asiakkaan koodein, ID-tunnuksin jne.

Välityspalveluumme on mahdollista sisällyttää myös erilaiset tuotteisiin liittyvät setitykset ja niiden toimitukset asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tarvittaessa toimitamme pneumatiikan ja hydrauliikan komponenteille ja korkeapainehydrauliikan erikoistyökaluille myös tarvittavat materiaalitodistukset ja dokumentoinnin.