Fintosin turvallisuuden ja tehokkuuden palvelut kattavat hydrauliikan ja pneumatiikan laitteiden kuntokartoitukset sekä henkilöstön osaamista kehittävät koulutukset. Hydrauliikan ja pneumatiikan perusosaamista vahvistava koulutus parantaa ihmisten työturvallisuutta ja toiminnan tehokkuutta.

Laitteiston kuntokartoitus

Laitteiston kuntokartoitus antaa tilannekuvan ja tietoa kehitystarpeista. Kartoituksessa käymme läpi laitekannan kunnon ja turvallisuuden paikan päällä asiakkaan tuotantotiloissa.

 

Turvallisuuden ja tehokkuuden ABC -koulutus

Henkilöstön hydrauliikka- ja pneumatiikkakoulutuksen tavoitteena on parantaa työturvallisuutta ja toiminnan tehokkuutta. Koulutus antaa työntekijöille perustiedot hydrauliikasta ja pneumatiikasta sekä laitteiden käyttöön liittyvistä turvallisuustekijöistä. Koulutuksessa nousee esiin myös ideoita toiminnan tehostamiseen.

Henkilöstön hydrauliikan ja pneumatiikan turvallisuuskoulutus on mahdollista järjestää edellä kuvatun kuntokartoituksen yhteydessä samana päivänä tai asiakkaan toiveen mukaan erikseen sovittuna ajankohtana. Koulutuksen toteutuspaikkana ovat asiakkaan tilat.

Suunnittelemme koulutuksen asiakaslähtöisesti räätälöitynä ja toteutamme sen kompaktisti keralla tai useampana moduulina. Jotta henkilöstö voi osallistua ja sitoutua koulutukseen mahdollisimman hyvin, suosittelemme toteuttamaan koulutuksen yhtenä tai useampana muutaman tunnin lyhytkoulutuksena.