Fintos tarjoaa teollisuuden ja energiasektorin yrityksille hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien huoltosopimuksia ja ylläpitopalvelua. Palvelumme kattaa myös nestejäähdytyksen ja korkeapainehydrauliikan järjestelmät. Huoltopalvelumme on asiakkaalle vaivaton tapa edistää tuotannon tehokkuutta ja aikataulujen toteutumista sekä ehkäistä ja minimoida tuotannon katkoja ja ylimääräisiä kuluja.

Tarjoamme huoltopalvelua pneumatiikan ja hydrauliikan sekä nestejäähdytyksen ja korkeapainehydrauliikan järjestelmille. Palveluumme voivat sisältyä huollot, korjaukset ja testaukset asiakkaan tarpeen mukaan. Käytettävissä ovat myös noutopalvelu ja tarvittaessa noutopiste.

Syväosaamisemme sekä kattavat edustus- ja hankintaverkostomme varmistavat varaosien nopeat toimitukset sekä nopean, tehokkaan ja laadukkaan ongelmanratkaisun.

 

Huoltopalveluun kuuluvat nouto ja palautus huollettuna

Huoltopalveluumme kuuluu huollettavien työkalujen nouto asiakkaan toimipisteestä ja niiden palautus huollettuna. Teemme huoltovierailuja tehtaalle säännöllisesti. Nopean korjaustarpeen yllättäessä asiakas tavoittaa asiantuntijamme yhdellä puhelinsoitolla, ja voimme reagoida tarpeeseen nopeasti mm. kattavan varaosavarastomme ansiosta.

Toteutamme huollot vahvaa osaamistamme hyödyntäen ja dokumentoimme ne asiakkaalle sähköisesti tallentamalla huoltohistorian aina sarjanumerotasolla. Hiottu prosessimme ja dokumentointikäytäntömme varmistavat toimenpiteiden ja käytettyjen varaosien jäljitettävyyden.

Suunnittelemme huoltosopimuksen sisällön ja käytännön prosessin yhdessä asiakkaamme kanssa. Palvelun edetessä tuomme myös esiin mahdollisia kehitysideoita, jotka sujuvoittavat toimintaa entisestään.