Fintos Sprintti tuo nopean ja käytännöllisen ratkaisun hydrauliikan ja pneumatiikan haasteisiin ja kysymyksiin. Sprintissä haemme intensiivisesti toimien vastaukset hydrauliikka- tai pneumatiikkaongelmaan, jota ei ole aiemmin saatu ratkaistua.

Fintos Sprintissä ratkomme asiakkaan ongelmaa käytännönläheisesti. Olemme koonneet osaamisemme ja kehittäneet protoverstaamme niin, että pystymme tarttumaan asiakkaidemme haasteisiin ripeästi.

 

Nopeita ratkaisuja hydrauliikan tai pneumatiikan haasteisiin

Fintos Sprintti on nopean ongelmanratkaisun malli. Sen perustana ovat syväosaaminen sekä hiotut prosessit, toimintatavat ja työkalut, joita olemme jalostaneet Fintosilla yhtiön perustamisesti vuodesta 2008 lähtien.

Sprintti-palvelu soveltuu erinomaisesti muu muassa tuotekehityksessä, tuotesuunnittelussa, tuotannossa, kokoonpanossa tai laadunvarmistuksessa esiin nousevien pneumatiikan ja hydrauliikan laitteiden, työkalujen ja komponenttien teknisten haasteiden selvittämiseen.

Riippuen asiakkaan tarpeesta Fintos Sprintin sisältönä voi olla esimerkiksi:

  • tekninen selvitys esim. TKI-osaston tai tuotannon tarpeisiin
  • tuotesuunnitelman laatiminen
  • ongelmanratkaisu Fintosin protoverstaalla tehtävin testein ja kokeiluin

Sprintin tuotoksena asiakas saa raportin ongelman ratkaisusta tai tuotekehityssuunnitelman.

Riippuen haasteesta Fintos Sprintin jälkeen on mahdollista edistää ongelman ratkaisua hyödyntämällä Fintosin muita palvelua, kuten suunnittelua, kokoonpanoa, hankintaa ja maahantuontia, huoltosopimuksia tai henkilöstö turvallisuus- ja tehokkuuskoulutuksia. Lue lisää Fintosin palveluista tästä.