Fintos Sprintti tuo nopean ja käytännöllisen ratkaisun hydrauliikan ja pneumatiikan haasteisiin ja kysymyksiin. Sprintissä haemme intensiivisesti toimien vastaukset hydrauliikka- tai pneumatiikkaongelmaan, jota ei ole aiemmin saatu ratkaistua.

Fintos Sprintissä ratkomme asiakkaan ongelmaa käytännönläheisesti. Olemme koonneet osaamisemme ja kehittäneet protoverstaamme niin, että pystymme tarttumaan asiakkaidemme haasteisiin ripeästi.

Nopeita ratkaisuja hydrauliikan tai pneumatiikan haasteisiin

Fintos Sprintti on nopean ongelmanratkaisun malli. Sen perustana ovat syväosaaminen sekä hiotut prosessit, toimintatavat ja työkalut, joita olemme jalostaneet Fintosilla yhtiön perustamisesti vuodesta 2008 lähtien.

Sprintti-palvelu soveltuu erinomaisesti muu muassa tuotekehityksessä, tuotesuunnittelussa, tuotannossa, kokoonpanossa tai laadunvarmistuksessa esiin nousevien pneumatiikan ja hydrauliikan laitteiden, työkalujen ja komponenttien teknisten haasteiden selvittämiseen.

Riippuen asiakkaan tarpeesta Fintos Sprintin sisältönä voi olla esimerkiksi hydrauliikkaan, pneumatiikkaan, nestejäähdytykseen tai korkeapainehydrauliikkaan liittyvä tehtävä:

 • laitteen tai ratkaisun testaus
 • tekninen selvitys tai muu tuotekehityksen haaste esim. TKI-osaston tai tuotannon tarpeisiin
 • tuotesuunnitelman laatiminen
 • koeponnistus tai muu ongelmanratkaisu Fintosin protoverstaalla tehtävin testein ja kokeiluin
 • ääriolosuhdetestaus, esim. letkujen pakkastestaus
 • neste- ja painekomponenttien testaus ja rakentaminen
 • tuotannon parantamisen ja tehostamisen tarve
 • työkalun ideointi
 • toteutuksen tai sovelluksen suunnittelu

 

Fintos Sprintti perustuu tehokkaaseen prosessiin

Fintos Sprintti etenee suoraviivaisesti vakioprosessia noudattaen, minkä ansiosta asiakas saa haasteeseensa ratkaisun nopeasti. Olkoon lähtökohtana asiakkaan esittämä tarve tai Fntosin asiantuntijan asiakaskäynnillä havaitsema parannusidea, prosessi etenee systemaattisesti vaihe vaiheelta ja lopputuloksena on vastaus asiakkaan kysymykseen.

Jos sinulla on jokin edellä kuvatuista tuotteen, tuotekehityksen tai tuotannon haasteista, toimi näin:

 1. Esittele ongelmasi tai tavoitteesi Fintosille
 2. Perehdymme ongelmaan.
 3. Pyydämme lisätietoja ja vierailemme toimipisteessäsi tarvittaessa.
 4. Ratkaisemme ongelman, teemme suunnitelman ja tarvittaessa testaamme sen laboratoriossamme.
 5. Lopputuloksena saat Fintosilta raportin, kuten testituloksen, ehdotuksen tai tuotekehityssuunnitelman.

Riippuen haasteesta Fintos Sprintin jälkeen on mahdollista edistää ongelman ratkaisua hyödyntämällä Fintosin muita palveluita, kuten suunnittelua ja kokoonpanoa, hankintaa ja maahantuontia, huoltosopimuksia tai henkilöstön turvallisuus- ja tehokkuuskoulutuksia. Lue lisää Fintosin palveluista tästä.