Esittelyssä: Johan, Service Manager

Faktaa:

Nimi: Johan Österholm

Koulutus: Teknikko, ajoneuvotekniikka

Tehtävänimike: Service Manager

Ura Fintoksella: 10/2018-

Harrastukset: Seurakunnan vapaaehtoistyö, lenkkeily, lukeminen, veneily ja kalastus

Mitä teet ja kuka olet?

Tulin Fintokselle töihin vuonna 2018, eli nyt olen ollut Fintoksella jo 4 vuotta. Toimin Fintoksella Service Managerina, eli vastaan huoltopuolen asioista ja lisäksi olen Fintoksella ensiapu- ja kemikaalivastaavana. Pidän ensiaputarvikkeet ajan tasalla ja saatavilla kaikilla työpisteillä sekä huolehdin, että Fintoksella kemikaalit säilötään asianmukaisesti ja niihin liittyvät dokumentaatiot ja käyttöturvatiedotteet ovat ajan tasalla ja saatavilla.

Päivittäiseen työnkuvaani kuuluu hydrauliikkatyökalujen huoltoa omalla toimipisteellä ja teen myös pienimuotoista suunnittelutyötä. Pidän yhteyttä asiakkaisiin ja muihin yhteistyökumppaneihin puhelimitse sekä sähköpostitse. Lisäksi teen asennus- ja huoltotöitä asiakkaiden luona.

Vapaa-ajallani tykkään veneillä ja kalastaa sekä olen myös seurakunnalla vapaaehtoistyössä. Pidän myös lenkkeilystä ja lukemisesta.

Parasta työssäni on mukavat työkaverit, mahdollisuus itsenäiseen työn suunnitteluun ja toteutukseen. On myös hyvin piristävää oppia uutta omassa työssä.

Viestisi muille?

Vajaa 50-vuotiaskin voi vielä oppia jotain uutta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johan Österholm
Service Manager

Työkaluhuolto

+358 40 482 4993
johan.osterholm@fintos.fi

Lisää samasta aiheesta