Esittelyssä: Marjo-Riitta, Financial Manager

Faktaa: 

Nimi: Marjo-Riitta Mäki-Halkola 

Koulutus: YTS, YO-merkonomi 

Tehtävänimike: Financial Manager 

Ura Fintoksella: Perustajajäsen, 05/2008- 

Harrastukset: Käsityöt, puutarhan hoito 

Mitä teet ja kuka olet? 

Urani Fintoksella alkoi vuonna 2008 ollessani mukana perustamassa Fintosia. Nyt viisitoista vuotta myöhemmin, toimin Fintosin osakkaana sekä hallituksen jäsenenä. Olen työskennellyt erilaisissa taloushallinnon tehtävissä koko työurani. 

Tehtävänimikkeeltäni olen Financial Manager ja päivittäisiin työtehtäviini kuuluu monenlaiset taloushallinnon tehtävät tiiviissä yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Käsittelen päivittäin myös asiakkailta saapuneita sähköpostitilauksia ja muita posteja. Seuraan tilausten toimitusaikoja, jotta saamme lähetettyä tilatut tuotteet ajoissa asiakkaillemme. Käyn myös jatkuvaa dialogia niin tavarantoimittajien kuin asiakkaiden kanssa, jos toimitusaikoihin tulee muutoksia. Tärkeintä on tyytyväinen asiakas!  

Vapaa-ajallani tykkään tehdä erilaisia käsitöitä ja hoitaa puutarhaa. Talvisin erilaiset kudinprojektit ovat lempipuuhaani. Tykkään kutoa kaikenlaista aina villasukista villapaitoihin. Kesäisin kasvatan kasvihuoneessa erilaisia yrttejä ja toisinaan tomaatteja sekä muita vihanneksia. Mahtavaa on kerätä satoa omasta puutarhasta.  

Mielestäni parasta työssäni on sen vaihtelevuus! 😊 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marjo-Riitta Mäki-Halkola
Financial Manager

Talousasiat, laskutuksen ja hankintojen valvonta ja tarkistus

+358 40 482 4992
marjo-riitta.maki-halkola@fintos.fi

Lisää samasta aiheesta