Esittelyssä: Markku, Vanhempi keksijä

Faktaa:

Nimi: Markku Halkola

Koulutus: Kiinteistönhoitaja, keittiömestari, markkinointi, toimitusjohtajakoulu

Tehtävänimike: Vanhempi keksijä

Ura Fintoksella: Perustajajäsen, 05/2008-

Harrastukset: Lukeminen, veneily, vanhan talon hoito

Mitä teet ja kuka olet?

Olen perustajajäsen, yksi osaomistajista ja Fintosin ensimmäinen toimitusjohtaja, joka on pikkuhiljaa siirtymässä kohti eläkepäiviä.

Tehtävänimikkeeltäni olen Vanhempi keksijä ja päiväni koostuu muun muassa tuotesuunnittelusta sekä protojen ja tuotteiden valmistuksesta. Ratkomme asiakkaidemme ongelmia ja tuotannon pullonkauloja valmistamalla räätälöityjä laitteita heidän tarpeisiinsa. Työtehtäviini kuuluu myös olla yhteydessä asiakkaisiin ja toimittajiin.

Vapaa-ajallani tykkään niin ikään keksiä ja rakennella asioita. Asun vanhassa talossa, jota täytyy asianmukaisesti hoitaa ja sen parissa riittääkin mukavasti puuhaa. Monenlaista remonttia ja perusparannusta on taloon tullut tehtyä. Veneily on myös lempipuuhaani ja kesäisin onkin aivan mahtavaa päästä merelle veneilemään. Mikään ei voita tunnetta, kun saa veneen ohjattua satamasta kohti aavaa merta! Se tuulenvire ja vapauden tunne on huumaava.  Pidän lisäksi lukemisesta ja onkin kiva välillä rauhoittua hyvän kirjan ääreen. Hyvä kirja vie mennessään! Ja kirjaa voi lukea vaikkapa laiturinnokassa.

Ruoanlaitto on myös lähellä sydäntäni ja olenkin saanut tehdä sitä työkseni aikaisemmin, nykyään se on harrastukseni. Tästä taidosta saa nauttia myös läheiset toisinaan, tykkään kun perhe on koolla saman pöydän ympärillä!

Mielestäni parasta työssäni on asiakkaat!

Viestisi muille?

Ei päivää nottei jotain uutta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markku Halkola
Vanhempi keksijä

Myynti ja asiakassuhteet, tuotekehitys

+358 40 482 4991
markku.halkola@fintos.fi

Lisää samasta aiheesta