Esittelyssä: Toimistokoira Myy

Moi kaikille! Minä olen 13-vuotias toimistokoira Myy ja kuljen päivittäin reippaasti mukana töihin. Saavuttuamme Fintokselle, juoksen innoissani sisälle ja käyn tervehtimässä jokaista paikallaolijaa iloisesti häntä heiluen, sekä otan mielelläni vastaan rapsutukset! Tämän todella tärkeän ja vaativan työtehtävän jälkeen tassuttelen toimiston sohvalle tai omaan petiini aamulevolle.

Arvaatteko, mikä on päiväni kohokohta? Jos sanoitte lounas, niin arvasitte oikein! Olen aina mukana ja tarkkailen lattiaa, jos siihen tipahtaisi jokin herkullinen makupala. Toisiksi parhaimmat hetket ovat sitten kahvitauot, ja niilläkin olen luonnollisesti aktiivisesti mukana.

Päiväni kuluvat torkkuessa taukojen välillä ja joskus lähden seikkailemaan itsekseni pitkin toimistotiloja ja hallia. Käyn tarkistamassa, että kaikki sujuu kuin pitää. Samalla piristän työkavereideni päivää ja tsemppaan heitä jaksamaan päivän loppuun asti. Toimenkuvaani kuuluu myös järjestyksen ylläpitäminen ja mikä tärkeintä, ilmoittaa, kun joku astuu ovesta sisään.

Käymme myös ulkoilemassa lähimaastossa, joka on aivan mahtavaa. Pihalla on niin paljon kaikkia hyviä tuoksuja ja myös paljon ihmeteltävää; Pääsen samalla verkostoitumaan alueen muiden koirien kanssa, ja ehkä myös muiden toimistokoirien kanssa! Kätevää!

Kellon lähestyessä neljää iltapäivällä, olen jo valmiina lähtemään takaisin kotiin. Hyppään autoon ja lähdemme ajamaan kotia kohti. Huomenna odottavat taas uudet seikkailut.

Tavataan Fintoksella!

Lisää samasta aiheesta