Esittelyssä: Tuuli, Account Manager

Faktaa:

Nimi: Tuuli Prinkkilä 

Koulutus: Tradenomi AMK, kansainvälinen kauppa 

Tehtävänimike: Account manager 

Ura Fintoksella: 08/2009-

Harrastukset: Luottamustehtävät Vaasan Yrittäjien hallituksessa, metsässä samoilu ja matkustaminen 

 

Mitä teet ja kuka olet? 

Olen Fintoksen osaomistaja ja hallituksen puheenjohtaja, sekä toimin myös asiakkuuspäällikkönä Fintoksella. Luonteeltani olen hyvin utelias ja todella tiedonjanoinen ihminen, sen vuoksi olenkin opiskellut paljon vuosien varrella työni ohella. Nyt viimeisimpänä olen opiskellut ammattikorkeakoulussa ja olen viittä vaille valmis tradenomi! 

Pidän siitä, kun työpäiväni ovat vaihtelevia. Välillä päivät venyvät ja tahti on kova, mutta toisinaan taas voi nipistää esimerkiksi pidemmän viikonlopun töistä ja viettää sen vaikkapa matkustelun merkeissä! Viihdyn hyvin erilaisten ihmisten parissa ja haluan vaikuttaa asioihin, tästä syystä olenkin hakeutunut vapaa-ajallani järjestötyöhön luottamustehtäviin. Yrittäjyys ja sen edellytysten parantaminen on lähellä sydäntä, kuten myös hallitustyö osakeyhtiössä. 

Fintoksella työnkuvaani kuuluu muun muassa asiakastapaamiset, jossa keskustelemme esimerkiksi yhteistyöstä ja kuinka voisimme sitä kehittää edelleen. Hoidan lisäksi tapaamisia muiden sidosryhmien, kuten esimerkiksi rahoittajien, tilitoimiston ja vakuutusyhtiön edustajien kanssa. Minulle on tärkeää jatkuva vuorovaikutus niin asiakkaiden kuin toimittajien sekä myös sidosryhmien edustajien kanssa; Näin varmistamme saumattoman tiedonkulun ja toiminnan sujuvuuden. 

Sisäisesti vastaan meillä toiminnanohjausjärjestelmästämme ja sen ohjeistuksesta muille. Koostan myös työohjeita esimerkiksi kokoonpanoihin. Tehtävät, joita hoidan lähes päivittäin, on tilausten käsittely, tarjousten laadinta ja ostojen teko. Tämän lisäksi hoidan kokoonpanojen resurssointia eli aikataulutan, milloin mikäkin kokoonpanoprojekti suoritetaan. Isommassa mittakaavassa suunnittelen myös Fintoksen markkinointia ja asiakastapahtumia. 

Mielestäni parasta työssäni on sen monipuolisuus ja tietenkin asiakkaat! 

Viestisi muille? 

James Deania lainatakseni: “Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today” 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuuli Prinkkilä
Account Manager

Myynti ja osto, tuotanto, kokoonpanon organisointi, kuljetussopimukset

+358 40 482 4994
tuuli.prinkkila@fintos.fi

Lisää samasta aiheesta