Fintos: ajankohtaista

Fintoksen uusi toimitusjohtaja on Lasse Hyny – Markku Halkola jatkaa myynnissä ja tuotekehityksessä

Fintoksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Lasse Hyny. Lassella on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisten vientiyritysten tuotannonkehityksestä, joten hän tuo pitkän kokemuksen mukanaan Fintokselle.

Fintoksen edellinen toimitusjohtaja ja osakas Markku Halkola jatkaa Fintoksella asiakkaiden ja tuotekehityksen parissa. Asiakkaat voivat olla yhteydessä Markkuun tuttuun tapaan.

– Lassen valinta toimitusjohtajaksi nostaa Fintoksen seuraavalle tasolle. Tarkoituksena on kehittää sisäisiä prosesseja siten, että yhteistyö kotimaisten ja kansainvälisten yritysten kumppanina vahvistuu, Markku kertoo.

Muutaman vuoden kuluttua eläkkeelle aikova Markku on innoissaan uudesta tilanteesta ja siitä, että hänellä on nyt mahdollisuus keskittyä täysipainoisesti asiakastyöhön ja tuotekehitykseen.

Tavoitteena kasvu

Lasse ja Fintos ovat toisilleen ennestään tuttuja, sillä Lasse on tehnyt Fintokselle liiketoiminnan konsultointia. Lasse vastaa jatkossa Fintoksen kehittämisestä ja johtamisesta.

– Työnkuvaani kuuluu huolehtia, että jokaisella Fintoksen työntekijällä on parhaat edellytykset tehdä töitä. Tulevina vuosina haemme Fintokselle vahvaa kasvua. Tänä vuonna keskitymme erityisesti palveluprosessi-, ja tuotekehitykseen, jotta olemme valmiina, kun markkinat avautuvat koronan jälkeen, Lasse sanoo.

Lassen mukaan Fintoksella on vankat lähtökohdat kehittymiseen ja tulevaisuus näyttää valoisalta.

– Olen ollut alusta asti vakuuttunut Fintoksen osaamisesta, kokemuksesta ja asenteesta. Yrityksessä on valtavasti potentiaalia ja haluan olla mukana vahvistamassa Fintoksen menestystä.

Uusia yhteistyökumppaneita

Lasse ja Markku uskovat yritysten yhteistyöhön. Fintoksen tahtotila on jatkaa verkostoitumista eri alojen toimijoiden kanssa ja hakea pitkäaikaisia kumppaneita. Kaikki hyötyvät avoimesta yhteistyöstä.

– Kaikki toimintamme tähtää Fintoksen ydinasiaan, kekseliäiden ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaille. Kuten Fintoksen uusi lupauskin kuuluu: invention without limits.

Lisätietoja:

Lasse Hyny
CEO
+358 40 482 4759
lasse.hyny@fintos.fi

Markku Halkola
Myynti, asiakassuhteet, tuotekehitys
+358 40 482 4991
markku.halkola@fintos.fi

Lisää samasta aiheesta