Fintos välityspalvelu vähentää murheita!

Tiesitkö, että Fintoksen yksi palvelukokonaisuus on osien ja komponenttien välityspalvelu?

Välityspalvelumme avulla sinulla on nyt mahdollista ulkoistaa tuotannon tai projektin komponenttien ja osien hankinta. Me Fintoksella vastaamme tarvitsemienne tuotteiden ostotyöstä, puskurointivarastoinnista ja myös toimitamme ne teille sovituissa erissä sovittuun aikaan.

Olemme osa maailmanlaajuista Parker -jälleenmyyntiverkostoa. Valikoimistamme löytyy komponentteja ja osia niin hydrauliikan, kuin pneumatiikan alueelta.

Valikoimistamme löytyy myös varastoituna Shellin hydrauliikkaöljyä ja myös muita voiteluaineita Shellin laajasta voiteluainetuoteperheen tuotteista saamme toimitettua nopealla aikataululla.

Osien ja komponenttien ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, sillä meillä alan ammattilaiset auttavat etsimään tarpeeseenne sopivat komponentit ja osat, sekä hoidamme ostotyön puolestanne. Räätälöimme juuri teidän tarpeeseen sopivan paketin.

Vastaamme mielellämme mieltä askarruttaviin kysymyksiinne aiheesta ja selvitämme teille mikä olisi paras mahdollinen välityspalvelupaketti teidän tarpeeseenne.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Meihin saat yhteyden arkisin klo 8-16 välisenä aikana numerosta 029 007 4949 tai sähköpostilla sales@fintos.fi

 

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme

Tuuli Prinkkilä
Account Manager
+358 40 482 4994
tuuli.prinkkila@fintos.fi

Ville Halmesmäki
Technical Manager
+358 40 482 4097
ville.halmesmaki@fintos.fi

 

 

Lisää samasta aiheesta