On kiitoksen aika!

Joulukuussa 2020 solmimme Lasse Hynyn kanssa kaksi vuotta kestävän toimitusjohtajasopimuksen. Lasse sai toimeksiannon muun muassa kehittää Fintosin liiketoimintaa ja sisäisiä prosesseja. Tehtäviä on toki ollut paljon muitakin, kuten toimitusjohtajan toimenkuvaan kuuluu.

Yhteinen matka Lassen kanssa on ollut monivaiheinen, vauhdikas ja opettavainen. Murros-projektin parissa kaksi vuotta ovat kuluneet kuin siivillä, ja olemme parantaneet tekemistämme monella osa-alueella. Nyt on kuitenkin kiitosten aika: Lassen pesti Fintosin toimitusjohtajana päättyy vuodenvaihteessa, mutta eväitä ja tehtävää kahden vuoden matkalta jää rutkasti myös tulevaisuuteen.

Uskomme, että yhdessä keräämämme opit ja kokemukset rikastuttavat arkeamme, viitoittavat kehittämistyötämme sekä vievät pidemmälle niin meitä Fintosilla kuin Lassea.

Audentes fortuna iuvat – onni suosii rohkeaa! Toivotamme koko Fintosin tiimin puolesta Lasselle kaikkea hyvää tuleviin hankkeisiin ja toivomme yhteistyön jatkuvan. Nöyrä kiitos ja onnea uuteen!

Murros tapahtuu todellisilla teoilla. Jos haluat lisätietoa Murroksesta, ota yhteyttä www.lassehyny.fi!

Fintosia luotsataan eteenpäin osaavin ja luotettavin voimin myös ensi vuonna. Tiedotamme siitä lisää vuodenvaihteen jälkeen.

Lisätietoja antaa Tuuli Prinkkilä, tuuli.prinkkilä@fintos.fi, 040 482 4994.

 

Vaasassa 21.12.2022

Fintos Oy:n hallitus

 

kuva: Martti Vaalahti

Lisää samasta aiheesta