Nimitysuutisia!

Fintosilla on takanaan hyvä vuosi 2022, ja teemme määrätietoisesti työtä myönteisen kehityksen jatkumiseksi. Uuden vuoden alkajaisiksi meillä on ilo ilmoittaa organisaatiomuutoksista:

Tuuli Prinkkilä on nimitetty toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen. Yhtiössä vuodesta 2009 työskennellyt Prinkkilä toimi aiemmin asiakkuuspäällikkönä sekä hallituksen puheenjohtajana ja jatkaa edelleen hallituksen jäsenenä. 

Ville Halmesmäki on valittu 1.1.2023 alkaen Fintos Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Vuodesta 2009 yhtiössä työskennellyt Halmesmäki jatkaa teknisenä päällikkönä päätehtävinään teknologisten ratkaisujen kehittäminen, projektit ja kumppanuudet. 

Roope Ranta on nimitetty huoltoasentajaksi 19.12.2022 alkaen. Ranta opiskelee työn ohessa  konetekniikan insinööriksi Vaasan Ammattikorkeakoulussa.

Ida Prinkkilä on nimitetty logistiikka-assistentiksi 1.1.2023 alkaen. Prinkkilä on työskennellyt Fintosilla aiemmin kesätyöntekijänä ja aloittaa nyt täysipäiväisesti varastonhallinnan ja logistiikan tehtävissä.

Riikka Autio on valittu hallituksen jäseneksi. Autio on markkinointitoimisto Viuleva Groupin yrittäjä ja tuo hallitukseen strategian, markkinoinnin, viestinnän, kansainvälisyyden sekä hallitustyön osaamista.  

Fintos Oy:n perustaja, avainasiakkuuksista vastaava Markku Halkola ja talouspäällikkö Marjo-Riitta Mäki-Halkola jatkavat nykyisissä työtehtävissään ja hallituksen jäseninä. 

Lisätietoja antaa Tuuli Prinkkilä, tuuli.prinkkila@fintos.fi, 040 482 4994.

Lisää samasta aiheesta